| Autor |
RE: G@DU GHOST TROJAN v.2.2 |
Marcin
Super Administrator

Miejscowość: Głogów
Data rejestracji: 10.03.07 |
| Dodane dnia 14 listopad 2008 14:04:30 |
|
|
Pewnie jakiś firewall blokuje dostęp... zdarza sie..
Co tu pieprzyć... Nie chcesz nie czytaj regulaminu.. złamiesz jeden pk i po tobie!
Ragga Psycho!
Dancehall Forever!
Legalize Marijuana!
"Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce w góre!" |
|
| Autor |
Furyji
Użytkownik
Data rejestracji: 15.12.08 |
| Dodane dnia 15 grudzień 2008 23:04:13 |
|
|
Witam. Jestem nowy i mam, wydaje się proste i oczywiste pytanko.
Mianowicie, jest mowa o wysyłaniu wygenerowanych plików przez GGT, w związku z tym:
1. czy można zrobić taki myk, że zamiast wysyłać taki plik, to nie lepiej - oczywiście jak ktoś ma taką możliwość - pójść do ofiary z tym pliczkiem (pliczkami) i pod nieobecność ofiary, samemu zgrać, np. z dyskietki elastycznej te trojanki w kompie ofiary i następnie je uruchomić? Czy to będzie działało??
2. wtedy, wydaje mi się, że w razie programiku antywirusowego ofiary, będzie można go na jej kompie na chwilę wyłączyć w celu zainstalowania trojanka i uruchomienia, bez żadnych wysyłań. Czy taka metoda, aby nie jest najbezpieczniejsza? W związku z tym, pytam jeszcze, czy jeśli tak zrobie i uruchomie trojanka(i), następnie już po wszystkim włącze ponownie antywiruska, to czy ten antywirusek wykryje te zainstalowane przeze mnie trojanki, na kompie ofiary? Czy może będę mógł, cieszyć się sukcesem?? |
|
|
| Autor |
RE: ustawienia |
cycek
Użytkownik
Data rejestracji: 19.12.08 |
| Dodane dnia 19 grudzień 2008 18:38:51 |
|
|
|
witam..napisze oco mi chodzi...zobiłem wszystkie ustawienia..ale nie wiem czy dobrze te adresy wpisywałem..nakoncu dałem zeby mi sprawdziło ustawienia raz mi wyszło ze gg ok reszta bład..nastepnie cos zmieniłem niepamietam..i wyszło mi przy tescie ze gg bład to nastepne tez bład i nastepne było ok..te 3 nie pamietam nazwy czy ftp czy smt..ale te ostatnie było ok...nie wiem dlaczego mi pokazało ze gg bład jak w gg nic nie zmieniałem..dobra mniejsza z tym...wprowadziłem to kolesiowi na kompa i mi na gg nic nie pokazywało zebym miał tamte gg co stwozyłem dostepne..cały czas było nmiedostepne..prubowałem cos pisac ale nic..nawet na gg mi nie przyszła wiadomosc zebym sie połaczył z tamtym kompem...ale ostatnio wchodze na meila a tam ze 100 wiadomosci..wszystko mi wyszło co ten koles stuknoł na klawiatuze..nawet jak grał to wszystkie guziki wszystko..no to jest fajne.. ale trojan nie złapie hasł np tego co jak włcza kompa i wpisuje hasło..jeden minus...ale sie rozpisałem...prosze kogos kto sie na tym zna zeby dał taka instrukcje krok po kroku..co w kazda rubryke..ale zeby to było sprawdzone i pewne na 100 %.. w tych rubrykach np tam gdzie jest meil to niech ktos poda identyczne strony jakich uzył do programu..ale niech sobie zmieni nazwe w instrukcji..kurde zas sie bardziej rozpisałem...dobra krutko teraz chodzi mi oto zeby ktos w instrukcji tak jak na pierwszej stronie podał serwery kturych uzywał i skad miał poczte itd..oczywiscie moze nazwy zmienic ale chodzi i serwy...bardzo bym prosił |
|
|
| Autor |
KSW
Użytkownik
Data rejestracji: 24.12.08 |
| Dodane dnia 24 grudzień 2008 16:51:02 |
|
|
|
ja tez mam problem z ggtv2.2 w connect w polu serwer wpisalem dane swojego 2 konta id- numer gg a w password -haslo do niego. w klijecie numer gg ktorego uzywam na codzien klikam generate ale nie dziala nim mi na zaden numer nie przychodzi a to konto z "serwera" robi sie niedostepne jak wiece co robie zle albo macie jakas inna wersje ggt to prosze pisac na moje gg -8032279 |
|
|
| Autor |
adamtudi
Użytkownik
Data rejestracji: 27.12.08 |
| Dodane dnia 30 grudzień 2008 20:30:42 |
|
|
Ja też mam taki problem, na końcu sprawdza sie czy się wszystko dobrze podało, przy wszystkich 3 rzeczach wyskoczyło mi OK! Wysłałem go do ofiary, ale jak wpisywałem komendy na utworzony wcześniej numer gg to nie przychodziła mi wiadomość spowrotem... Próbowałem komendy:
help
task
info
żeby sprawdzić czy działa :/
Ktoś wie co jest nie tak?
Edytowane przez adamtudi dnia 30 grudzień 2008 20:31:16 |
|
|
| Autor |
czester_2011
Użytkownik
Data rejestracji: 12.01.09 |
| Dodane dnia 12 styczeń 2009 17:02:51 |
|
|
Szukam linka do tego programu G@DU GHOST TROJAN v.2.2
Edytowane przez czester_2011 dnia 12 styczeń 2009 17:03:47 |
|
|
| Autor |
HACKERsergio
Użytkownik
Miejscowość: warszawa
Data rejestracji: 22.01.09 |
| Dodane dnia 22 styczeń 2009 15:44:59 |
|
|
sorry jak to pobrać
|
|
|
| Autor |
Marcin
Super Administrator

| Dodane dnia 22 styczeń 2009 22:53:54 |
|
|
LOL. nawet downloadu nie możesz znaleść na TEJ stronie, a chcesz się bawić trojanami... Daj sobie spokój...
Co tu pieprzyć... Nie chcesz nie czytaj regulaminu.. złamiesz jeden pk i po tobie!
Ragga Psycho!
Dancehall Forever!
Legalize Marijuana!
|
| Autor |
jacusiekxdd
Użytkownik

Miejscowość: Elbląg
Data rejestracji: 16.04.09 |
| Dodane dnia 16 kwiecień 2009 20:42:22 |
|
|
Niewiem co z tymi "trojanami jest" sciagnalem je ale niema pliku exe. o.0 tylko jakies ikonki ;// ajj szkoda |
|
| Autor |
Przemo_8_
Użytkownik
Miejscowość: Pionki
Data rejestracji: 18.04.09 |
| Dodane dnia 18 kwiecień 2009 11:29:35 |
|
|
|
gdzie moge tu zakupic licencje ????? |
|
|
| Autor |
Marcin
Super Administrator

| Dodane dnia 19 kwiecień 2009 22:56:48 |
|
|
|
Niewiem co z tymi "trojanami jest" sciagnalem je ale niema pliku exe. o.0 tylko jakies ikonki ;// ajj szkoda
Masz włączonego antywirusa i usuwa ci trojana...
Ragga Psycho!
Dancehall Forever!
Legalize Marijuana!
|
| Autor |
hubcio93
Użytkownik
Data rejestracji: 11.08.09 |
| Dodane dnia 11 sierpień 2009 21:31:59 |
|
|
hej zupełnie nie wiem co wpisać w karcie "FTP" moze mi ktoś podać jakieś gotowe dane?? albo jakoś dokładnie objaśnić co i jak mam zrobić?? |
|
|
| Autor |
przyjaciel_1988
Użytkownik
Data rejestracji: 09.09.09 |
| Dodane dnia 09 wrzesień 2009 19:17:07 |
|
|
|
Chłopaki moja ofiara coś nie może otworzyć tego pliku :> a konto przyjaciel gg mam wylonczyc czy te gg musi być odpalone?? |
|
|