Strona Główna · Artykuły · Download · Forum · Kategorie Newsów 21 Listopad 2009 13:12:11
Nawigacja
Strona Główna
Artykuły
Download
FAQ
Forum
Kategorie Newsów
Kontakt
Galeria
Szukaj
Ciekawe linki
Generator Morsa
Zegar LCD
Ostatnie Artykuły
Brak zawartości dla tego panelu
Ankieta dla Użytkowników
Który trojan jest wg Ciebie najlepszy?

GGT

BigBen

Wspomagacz

Prosiak

inny...

Musisz się zalogować, żeby móc głosować w tej Ankiecie.
Last Seen Users
gawron103 4 days
Skill 5 days
Marcin 6 days
rudek123456 1 week
gg 1 week
reset1234 1 week
herrr 2 weeks
akobel 2 weeks
asterek12 2 weeks
buraczek000777 2 weeks
Reklama

Zobacz Temat
NETWORK - HACKING - ZMARTWYCHWSTANIE (odbudowa serwisu) | Hacking | Łamanie haseł
Autor uzyskanie praw admina
Pimod
Użytkownik

Data rejestracji: 08.08.07
Dodane dnia 09 sierpień 2007 12:15:45
Witam, potrzebuje uzyskac prawa administratora na kompie, mam jedynie konto z ograniczeniami ... tak naprawde to da sie tam tylko pisac admin dobrze wszysto po zabezpieczal bo zadne z ogolnie znanych sposobow na uzyskanie admina nie dzialaja.wiec probowalem lamac haslo do konta administratora ale z tego co wiem ma ono specjane znaki na 99.9%, udalo mi sie zdobyc plik sam (skopiowalem pod innym systemem) tak wiec sprobowalem zlamac haslo L0phtCrack 2.5, nie podolal (ustawilem na litery i cyfry bowiem z specjalnymi znakami trwalo by 20 dni bez wylaczania kompa... a tyle czasu nie mam) probowalem tez L0phtCrack w wersji 5 ale nic z tego nie wyszlo pozatym jest wiele razy wolniejszy od 2.5. ma ktos jakies pomysly jak uzyskac prawa admina lub haslo do administratora ?
Autor RE: uzyskanie praw admina
ziomalnb
Użytkownik

Data rejestracji: 13.06.07
Dodane dnia 09 sierpień 2007 17:09:13
A probowales w ten sposob? Przy logowaniu jezeli masz ustawiony ekran powitalny wcisnij dwa razy Alt+Ctrl+Delete. Potem w nazwie uzytkownik wpisz ADMINISTRATOR. jeżeli admin nie zabezpieczyl tego konta haslem to powinienes dostac sie na konto administrator. To konto nie ma żadnych ograniczeń.

taaaaaaaaaaaaaaak
Pimod
Użytkownik

Dodane dnia 10 sierpień 2007 11:24:49
to bylo pierwsze co zrobilem ... na adminie jest pass ktory probowalem zlamac ale prawdopodobnie sa jakies specjalne znaki i nie dalo rady
czy ktos ma inne pomysly? odrazu mowie ze wszystkie jakies dziwne konta typu support sa poblokowane ;x
ziomalnb
Użytkownik

Dodane dnia 10 sierpień 2007 22:05:49
no to nie wiem... ja dopiero zaczynam sie uczyc hackingu.... poszukaj moze gdzies w necie jakis programow do lamania hasel lub sposobow obejscia ograniczen... a wlasnie probowales numeru z CMD?

taaaaaaaaaaaaaaak
Pimod
Użytkownik

Dodane dnia 11 sierpień 2007 23:07:27
ta tez probowalem a co do lamania hasla ... to sa w nim specjane znaki na 100% lamanie hasla zajelo by 20 dni non stop i to bez grania itd bo by zwolnilo pewnie do 50 dni xD albo lepiej no i nie mam gwarancji ze zlamie.
ziomalnb
Użytkownik

Dodane dnia 12 sierpień 2007 22:53:41
no to wybacz stary nie pomoge CI.... jak juz mowilem ja dopiero zaczynam zabawe z hackingiem... jeszcze bardzo malo wiem...

taaaaaaaaaaaaaaak
orzech1994
Użytkownik

Miejscowość: Zabrze
Data rejestracji: 13.08.07
Dodane dnia 13 sierpień 2007 01:52:48
Ja mam pomysł nie wiem czy próbowałeś się logować na konto SYSTEM?? Zawsze mógłbyś spróbować.. Wtedy masz 100% kontrolę nad komputerem... Robi się to tak:

1) Aby przejąć kontrole nad Windows Xp klikamy na start --> wybieramy uruchom --> w oknie urachamianie wpisujemy polecenie cmd --> enter

2) W oknie konsoli wpisujemy polecenie
>at 21:20 /interactive "cmd.exe"
Polecenie użyje aplikacji Harmonogram zadań, aby wywołać okno konsli z prawnieniami systemowymi. Komenda zawiera zdefiniowany czas wykonania (21:20). Zamiast przkładowej godziny podajemy najbliższy możliwy czas wykonania komendy. Po chwili zostanie wyświetlne nowe okno konsoli. Pierwotne okno zamykamy !!!

3)Naciskamy Ctrl+Alt+Del (wyświetli się nam Menadżer Zadań Windows) przechodzimy na zakładke Procesy i klikamy na proces "explorer.exe" i klikamy zakończ proces !

4)Przechodzimy do otwartego okna konsoli i wpisujemy w nim >explorer.exe i klikamy enter !

5)Otwieramy menu start i sprawdzamy na jakiego użytkownika jesteśmy zalogowani.
Jeśli wszystko się powidło powinnismy byc zalogowani na użytkownika SYSTEM (z pełnymi uprwanieniami)

Powyższy tekst został skopiowany z hacking.boo.pl - Wybaczcie po prostu nie chciało mi sie tego pisać własnymi słowami, gdyż zajęło by mi to więcej czasu niż zwyczajne skopiowanie..

http://rapidshare.com/files/54237630/BrutusA2.rar - Brutus + wyjątkowy 35-megowy (35 Msmiley słownik!
Edytowane przez orzech1994 dnia 13 sierpień 2007 01:54:52
7283972 http://www.geometriaity.prv.pl
ervand
Użytkownik

Miejscowość: Armenia
Data rejestracji: 25.05.09
Dodane dnia 25 maj 2009 22:29:03
to jet bardzo latwo wejdz w Start , uruchum ,cmd , net localgroup administrator nazwe usera /add i juz po limicie albo zrup nowe konto net user nazwe usera /add smiley

Armenia Rusian chaking Software craking C++ asambler
ervand@o2.pl 2690089 www.cybernet.am
BlackHawk
Użytkownik

Data rejestracji: 09.10.09
Dodane dnia 09 październik 2009 13:02:05
mozesz rowniez gdy laduje sie system zrobic restart komputera, gdy sie ponwonie wlaczy wyskoczy ci okno jak ma uruchomic system normalnie badz przez tryb awaryjny wybieramy tryb awaryjny . Gdy sie juz zalogujemy oprocz naszego konta z ograniczeniami jest tez konto Administrator, za zwyczaj nie jest ono zabezpieczone wchodzimy i zmieniamy parametry nazego konta badz tworzymy nowe smiley
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Zapamiętaj mnie

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij
TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

herrr
07 listopad 2009 11:24:34
hallo ?

BlackHawk
09 październik 2009 08:49:35
Siema wszytkim mam pytanie (jestem poczatkujacy ) Co mam wpisac w pola seed i hash w GG Brute 3.2 ?

Jowisz
24 maj 2009 10:07:31
ja widzę że tu chyba nikt nie siedzi

rudek123456
05 marzec 2009 07:01:20
rudek123456

fijolek90
21 listopad 2008 13:58:33
http://uap.one.pl/ masz i sam spr XD

Archiwum
Darmowy Hosting zapewnia YoYo.pl | WebTips.pl - Centrum Webmastera