| Autor |
Power GG |
Klusek93
Użytkownik

Miejscowość: Grabów nad Prosną
Data rejestracji: 06.09.07 |
| Dodane dnia 07 wrzesień 2007 14:40:15 |
|
|
Witajcie!!!
W tym artykule chcialem wam opisac " Power GG " wiec zacznijmy :mrgreen:
Power GG - Jest to zespol wtyczek do GG , ten oto program pozwala naszemu komunikatorowi GG na rozszerzone wtyczki... Można by powiedziec ze nasze GG dostaje " Powera " . Gdy juz nasze GG dostanie swojego kozackiego POWERA to odpalamy " Power GG " i ...zauwazamy swoje rozszerzone Menu A miedzy innymi :
Clone GG - Wtyczka dzieki ktorej mozna odpalic 2 profile GG naraz wg. mnie teraz bezuzyteczna... gdyz w nowszych wersjach mozna odpalic 2 GG naraz ... Aby ja uruchomic wchodzimy do zakladki Power GG > ClonGG > teraz zaznaczymy uzytkownika i wciskamy " klonuj "
Inwigator - Dzieki tej wtyczce mozemy zobaczyc IP danego uzytkownika , nawet chyba gdy nie ma wlaczonego poloczenia p2p tak mi sie zdaje ale... musi was miec na liscie kontaktow Chyba ta wtyczke lubie najbardziej w tym programie .
Statystyka - Wtyczka ktora pozwala na zobaczenie ile program wysyla i ile odebral KB wiadomosci itp.
Alter-serwer - wtyczka dzieki ktorej zobaczymy swoje IP , oraz na jakim serwerze jestemy podlazeni .
W starszych wersjach GG mozna bylo chyba zobaczyc status NIEWIDOCZNOSCI ale teraz trzeba wykupic ten przywilej 
Hmm... Jeśli chcecie wiecej wiedziec to piszcie powyzssze wtyczki sa najwazniejsze wg. mnie i innych witryn internetowych Jeszcze 1 na tej stronce mozecie POBRAC ten progrmik >>>
http://www.eprogramy.net/power-gg/
Wiec... Niech nasze GG dostanie swojego " Power-a " 
Pozdrawiam
By Klusek
Hmm... I'm not a Hero , Hero always Die . I'm Legend , Legend Never Die...
Klusek?? |
|
| Autor |
RE: Power GG |
8slawek8
Użytkownik

Miejscowość: Rafa
Data rejestracji: 21.06.07 |
| Dodane dnia 07 wrzesień 2007 17:23:18 |
|
|
postarales sie klusek93..    
marichuana... jedyna trawa ktora potrafi skosic ogrodnika.. |
|
| Autor |
Klusek93
Użytkownik

| Dodane dnia 07 wrzesień 2007 18:31:44 |
|
|
Hehe to moja praca z inny hakerskich forow bo nie uczestnicze tylko w tym duzo moich artykulow jest na www.hackschool.uhu.pl tu zawiera sie wiekszosc moich materialów ale tutaj tez to przeniose 
Pozdro for all ~~
Klusek?? |
|
| Autor |
Marcin
Super Administrator

Miejscowość: Głogów
Data rejestracji: 10.03.07 |
| Dodane dnia 07 wrzesień 2007 19:10:55 |
|
|
Czy aby dobrze zapisałeś adres tej strony? Mi przy najmniej tej strony nie czyta... A tak po za tym jak to ty pisałeś no to bardzo pięknie Ktoś dba o tę stronkę
Co tu pieprzyć... Nie chcesz nie czytaj regulaminu.. złamiesz jeden pk i po tobie!
Ragga Psycho!
Dancehall Forever!
Legalize Marijuana!
"Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce w góre!" |
|
| Autor |
Klusek93
Użytkownik

| Dodane dnia 07 wrzesień 2007 19:20:45 |
|
|
http://www.eprogramy.net/power-gg/
Mi dziala to bez probelmu...
Klusek?? |
|
| Autor |
Marcin
Super Administrator

Miejscowość: Głogów
Data rejestracji: 10.03.07 |
| Dodane dnia 09 wrzesień 2007 22:04:35 |
|
|
Klusek93 chodziło mi o tę stronę: www.hackschool.uhu.pl
Co tu pieprzyć... Nie chcesz nie czytaj regulaminu.. złamiesz jeden pk i po tobie!
Ragga Psycho!
Dancehall Forever!
Legalize Marijuana!
"Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce w góre!" |
|
| Autor |
orzech1994
Użytkownik

Miejscowość: Zabrze
Data rejestracji: 13.08.07 |
| Dodane dnia 09 wrzesień 2007 23:16:51 |
|
|
Mu chyba chodziło o tę stronę: http://www.hackschool.ugu.pl/
Pomylił g z h, są obok siebie na klawiaturze, czasami może się taki błąd przydarzyć.. 
http://rapidshare.com/files/54237630/BrutusA2.rar - Brutus + wyjątkowy 35-megowy (35 M słownik! |
|
| Autor |
herrr
Użytkownik
Data rejestracji: 06.11.09 |
| Dodane dnia 06 listopad 2009 17:44:59 |
|
|
|
nie wiem dlaczego ale sciagam power gg . podczas instalacji wyskakuja bledy ze nie da rady zainstalowac powergg.exe , inwigilator itp. , dajac ignoruj konczy instalacje , i gdy chce wlaczyc nie jest w stanie wykryc powergg.exe . Przez te bledy . Moze dlatego ze mam viste |
|
|
| Autor |
herrr
Użytkownik
Data rejestracji: 06.11.09 |
| Dodane dnia 07 listopad 2009 09:40:46 |
|
|
|
Głównie zalezalo mi na inwiligatorze . Jest mozliwosc sciagniecia tylko tego pliku . Po zainstalowaniu i wlaczeniu nie podaje zadnych informacji niestety , wymaga wlaczonego p2p chyba ze jest inna przyczyna.Po uruchomieniu wysyla wszystkim "glucha"wiadomosc,lub jakies symbole , wiec mozna sie od kazdego spodziewac : pytania o co kaman? lub poprostu "?" .Slabo oceniam ten pliczek chyba ze cos zle robie. |
|
|